MARDİN / KIZILTEPE - Sakarya Anadolu Lisesi

Ekm

18 Ekim'de başlayan ve toplam 44 öğrencinin katıldığı satranç turnuvası sona erdi. Finalde Melih Doğru ve M.Salih Gümüş karşılaştı, kazanan 9-B sınıfından M.Salih Gümüş oldu.

Ekm

Okul meclis başkanlığı seçimi sonucunda okulumuzun ilk meclis başkanı

9-C sınıfından Sudenaz Karayel oldu.

Ekm

Kitap Kulübü bu hafta John Steinbeck'in Fareler ve Insanlar kitabını okuyup yorumladı. Sıradaki kitabın Franz Kafka'nın Dönüşüm kitabı olması kararlaştırıldı.

Okulumuzda Okul-Aile Birliği Toplantısı yapıldı

Ekm

OKULUMUZDA ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN, İDARECİ VE OKUL PERSONELİNİN KATILIMIYLA FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

OKULUMUZDA SOSYAL KULÜP FAALİYETLERİ BAŞLADI. ZEKA OYUNLARI KULÜBÜ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLEYECEK. KİTAP KULÜBÜ DE 22 EKİMDE JOHN STEINBECK'İN "FARELER VE İNSANLAR" KİTABINI OKUYUP YORUMLAYACAK.

Ekm

OKULUMUZDA SOSYAL KULÜP TOPLANTILARI YAPILDI.

Ekm

SENE BAŞI VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI.

Ekm

ORTAÖĞRETİME UYUM ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ SUNUMU YAPILDI.