MARDİN / KIZILTEPE - Sakarya Anadolu Lisesi

Mrt

Baharın güzel ve temiz havası, güneşin sımsıcak yüzüyle, öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte dışarıda piknik yaptık. Öğrencilerimiz için iyi bir motivasyon oldu.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet BİLEN ve Şube Müdürümüz Sn. Mehmet YENİGÜN, okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ock

Sakarya Anadolu Lisesindeki abi ve ablalarından İkikuyu Köyü Anaokulundaki çocuklara yılbaşı hediyeleri verildi. Birlikte oyunlar oynanarak güzel bir yeni yıl kutlaması yapıldı.

Ara

SAKARYA ANADOLU LİSESİ KİTAP KULÜBÜ OLARAK KIZILTEPE ANADOLU LİSESİNDEN GELEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE YAŞAR KEMAL'İN YILANI ÖLDÜRSELER KİTABINI DEĞERLENDİRDİK.

Ara

Futbol ve Satranç Turnuvalarında Dereceye Girenlere Madalyaları Verildi.

Ara

Minyatür Kale Futbol Turnuvamızın Şampiyonu finalde 9-E sınıfını yenen 9-A sınıfı oldu.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı.

Ara

Kızıltepe Gençlik Merkezi okulumuza teşrif ederek, Farkında olan bir gençlik için,Dijital Hayat Bağımlılığı / Film ve Bilgisayar Oyunlarındaki Subliminal Mesajlar üzerine sunum yaptı.

Tiyatro Gösterimi Yapıldı.

Ara

Sınıflar Arası futbol Turnuvası Başladı.

Ara

OKULUMUZDA ÇİÇEK EKİMİ YAPILDI.

Kas

Meslek Tanıtım Günleri Kapsamında Veteriner Hekim Yusuf Çeper, öğrencilerle buluştu. Öğrencilere mesleği ile ilgili bilgi veren Yusuf Çeper daha sonra okul bahçesindeki yavru köpekleri muayene ederek bakımları ve beslenmeleri ile öğrencileri bilgilendirdi.

Kas

Müzik Kulübü Tarafından "Enstrümanını Getir" Müzik Etkinliği Yapıldı. Enstrümanları ile okula gelen öğrenciler sınıflarda performans sergilediler.