MARDİN / KIZILTEPE - Sakarya Anadolu Lisesi

Sakarya Anadolu lisesi pansiyonunda etütler hızlı bir şekilde başladı.

Mrt

Okulumuzu ziyarete gelen gelen Mardin İl Gençlik Spor müdürümüz Sayın Beytullah BİRLİK ve Mardin Gençlik Spor Hizmetler müdürümüz Sayın Mustafa  DURSUN'un nazik ziyaretlerinden dolayı okulumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi bir borç olarak sunuyoruz.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN DAHA İYİ BİR GELECEK VE DOĞRU MESLEK SEÇİMİ YAPABİLMELERİ İÇİN FARKLI BRANŞLARDAKİ MESLEK SAHİPLERİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR.

17-03-2022

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel program yapıldı.

Mrt

Deprem haftası münasebetiyle ülke genelinde aynı anda yapılan Deprem Tahliye Tatbikatında, okulumuzda bir ders anında oluşacak deprem sırasında korunma,tahliye ve sığınma tatbikatı yapıldı.

Mrt

Yeşilay haftası kapsamında Rehber öğretmenimiz Davut Elçi, öğrenci ve öğretmenlerimize "Bağımlılıkla Mücadele" semineri düzenledi.