MARDİN / KIZILTEPE - Sakarya Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Sakarya

Şbt

7-8 Mart tarihlerinde okulumuzda düzenlenecek olan Tübitak4006 Bilim fuarına davetlisiniz.

Kas

Sakarya Anadolu lisesi pansiyonunda etütler hızlı bir şekilde başladı.

30.05.2022

MEHMET ALTUN

VHKİ

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN DAHA İYİ BİR GELECEK VE DOĞRU MESLEK SEÇİMİ YAPABİLMELERİ İÇİN FARKLI BRANŞLARDAKİ MESLEK SAHİPLERİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR.

17-03-2022

Mrt

Deprem haftası münasebetiyle ülke genelinde aynı anda yapılan Deprem Tahliye Tatbikatında, okulumuzda bir ders anında oluşacak deprem sırasında korunma,tahliye ve sığınma tatbikatı yapıldı.

Mrt

Yeşilay haftası kapsamında Rehber öğretmenimiz Davut Elçi, öğrenci ve öğretmenlerimize "Bağımlılıkla Mücadele" semineri düzenledi.

Mrt

Baharın güzel ve temiz havası, güneşin sımsıcak yüzüyle, öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte dışarıda piknik yaptık. Öğrencilerimiz için iyi bir motivasyon oldu.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet BİLEN ve Şube Müdürümüz Sn. Mehmet YENİGÜN, okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ock

Sakarya Anadolu Lisesindeki abi ve ablalarından İkikuyu Köyü Anaokulundaki çocuklara yılbaşı hediyeleri verildi. Birlikte oyunlar oynanarak güzel bir yeni yıl kutlaması yapıldı.

Ara

SAKARYA ANADOLU LİSESİ KİTAP KULÜBÜ OLARAK KIZILTEPE ANADOLU LİSESİNDEN GELEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE YAŞAR KEMAL'İN YILANI ÖLDÜRSELER KİTABINI DEĞERLENDİRDİK.

Ara

Futbol ve Satranç Turnuvalarında Dereceye Girenlere Madalyaları Verildi.

Ara

Minyatür Kale Futbol Turnuvamızın Şampiyonu finalde 9-E sınıfını yenen 9-A sınıfı oldu.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı.

Ara

Kızıltepe Gençlik Merkezi okulumuza teşrif ederek, Farkında olan bir gençlik için,Dijital Hayat Bağımlılığı / Film ve Bilgisayar Oyunlarındaki Subliminal Mesajlar üzerine sunum yaptı.

Tiyatro Gösterimi Yapıldı.

Ara

Sınıflar Arası futbol Turnuvası Başladı.

Ara

OKULUMUZDA ÇİÇEK EKİMİ YAPILDI.

Kas

Müzik Kulübü Tarafından "Enstrümanını Getir" Müzik Etkinliği Yapıldı. Enstrümanları ile okula gelen öğrenciler sınıflarda performans sergilediler.

Ekm

18 Ekim'de başlayan ve toplam 44 öğrencinin katıldığı satranç turnuvası sona erdi. Finalde Melih Doğru ve M.Salih Gümüş karşılaştı, kazanan 9-B sınıfından M.Salih Gümüş oldu.

Ekm

Okul meclis başkanlığı seçimi sonucunda okulumuzun ilk meclis başkanı

9-C sınıfından Sudenaz Karayel oldu.

Ekm

Kitap Kulübü bu hafta John Steinbeck'in Fareler ve Insanlar kitabını okuyup yorumladı. Sıradaki kitabın Franz Kafka'nın Dönüşüm kitabı olması kararlaştırıldı.

Okulumuzda Okul-Aile Birliği Toplantısı yapıldı

Ekm

OKULUMUZDA ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN, İDARECİ VE OKUL PERSONELİNİN KATILIMIYLA FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

OKULUMUZDA SOSYAL KULÜP FAALİYETLERİ BAŞLADI. ZEKA OYUNLARI KULÜBÜ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLEYECEK. KİTAP KULÜBÜ DE 22 EKİMDE JOHN STEINBECK'İN "FARELER VE İNSANLAR" KİTABINI OKUYUP YORUMLAYACAK.

Ekm

OKULUMUZDA SOSYAL KULÜP TOPLANTILARI YAPILDI.

Ekm

SENE BAŞI VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI.

Ekm

ORTAÖĞRETİME UYUM ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ SUNUMU YAPILDI.